Prästgatan får tillökning

Idag planterade vi ut det sista på Prästgatan så nu är alla Earth boxes och pallkragar fyllda upp över öronen med grönt! Känns väldigt skönt. Vädret var med oss trots lite blåst. Tack alla som kom och hjälpte till!

Det som sattes idag var gurkorna (!), zucchini, aubergine, chili, shizo, persilja, gräslök, krasse och lite kål. Helt underbart!

Imorgon ska Lotten få sig ett ansiktslyft. Kom gärna förbi och ge en hjälpande hand. Jag tar med kaffe och lättare lunch till alla som dyker upp. 11 – 16, Lott 81 precis i hörnet längst mot villaområdet Vega. Om du cyklar från stan så cykla över vägen vid Bombardier och över den lilla bron. Vips så är du framme! 

Earthboxar på Prästgatan

Image

//Bodil

1 tanke på “Prästgatan får tillökning

  1. Hejsan! Jag och min gubbe gick förbi eran odling i stan och fick ett snack och lite frösaker av er. Nu har jag tagit hand om fröna efter att frukterna fått mogna efter. Det gick inte bra med alla. Den gula chilin blev det frön av, (den är lite stark, eller?) så också ”kannibalkryddan”(är den stark?). Jag fick också en som ser ut som en tomat men det var små ljusa frön,(stark?) många. Ska nog gå bra med dom alla. Har kvar två frukter som inte mognat kvar i fönstret. En tomat och en som är lite kladdig på skinnet och bodde i physalis liknande omslag(besläktad med äggplanta?). Kliade mej på näsan och blev lite chili svidig, vet inte av vilken, vilka. Kul. Skulle vilja veta vad det är för något jag ska försöka odla nästa år, några namn om ni förstår vad jag skrivit om. MVH/Elsy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s